Nældevad Shetlandsponyer

KLIK stævne 24-25 marts 2012

 
Så har der været stævne på Klimagårdens Rideklub igen. De havde denne gang valgt at afprøve nogen anderledes klasser også - inspirationen var hentet fra DRF breddestævner.
 
Anna og Line valgte at de gerne ville prøve kræfter med en lille Par de Deux på deres ponyer. Et travprogram, hvor nogle obligatoriske øvelser skulle indgå, samt nogle valgfrie. Det var et test for dem i samarbejde, at blive enige om programmet, men de klarede det super godt. Programmet passede lige til dem og deres ponyer.
 
Udover Par de Deux, stillede de også op i hver en alm. dressurklasse. Line skulle for første gang ride Ina i LD1 uden oplæser og Anna ville gerne ride LC1 på Dreams.
 
Ina1
Line og Ina i LD1
 
Dreams1
Anna på Dreams i LC1. Desværre fik jeg ingen billeder af de flotte bukspring
de viste i galop programmet :-)
 
I Par de Deux var der 3 par tilmeldt. Anna og Line var absolut de yngste. Der var mange nerver før de red ind, men det gik så flot. De havde ikke fået øvet ret meget, da vi meldte lidt sent til, men alt lykkedes for dem og de fulgtes flot ad i programmet.
 
par1
Indridning for dommeren
 
par 2
Cirkelvolte
 
par3
Slangelinie
 
par 4
2 glade piger på vej ud efter Par de Deux programmet
par 5
Stor var glæden da der var en 1. plads i Par de Deux
 
Søndag var der springklasser. Line havde Ina med for første gang. Ina har ikke helt fundet ud af det sjove ved spring endnu og løber ofte udenom springene, men det bliver bedre for hver gang. Line og Ina startede i en lille kryds-klasse hvor man gerne måtte have trækker med. Anna skulle for første gang starte Dreams i en 40 cm klasse mod de store ponyer og så skulle Dreams også hjælpe en anden lille rytter igang med en springklasse.
 
ina2
Line og Ina klarede flot en hel bane.
 
Victor
For at få lov at springe uden trækker, havde Line igen lånt Victor af
KLIK. Hun elsker at springe på ham.
 
 
dreams 2
Anna og Dreams sprang højere end de før har gjort, men klarede
det så flot.
 
dreams 3
Dreams er jo en rigtig lille springpony
 
dreams
Anna havde også lånt Dreams ud til Signe, som gerne ville prøve en springklasse
for første gang. Jeg kunne høre på dem begge bagefter, at det vist ikke bliver sidste gang :-)
 
 
Dagen sluttede af med en gang trillebørs agility - til stor morskab for alle. Line og Agnes ville også være med. Det var vist lidt hårdt, men rigtig sjovt.
 
trillebør2trillebør
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En dejlig stævne weekend er over og KLIK har endnu engang bevist, at de kan noget helt særligt. Vi voksne på sidelinien hygger os mindst lige så meget som børnene og deres hyggelige cafe sørger for god mad og drikke mens vi venter. Jeg glæder mig allerede til næste gang.
 
 
Nældevad Shetlandsponyer v/Lene Skov  | leneogkaj@dlgmail.dk