Nældevad Shetlandsponyer

Nyheder 2013

Juni
Meget er sket siden sidste opdatering. Sommeren er jo kommet og ponyerne har indtaget diverse sommerfolde.
Boris er flyttet til sit nye hjem på Møn og jeg håber at Bodil og Ida får stor glæde af ham. Bedre hjem kunne Boris ikke få, og jeg er sikker på at der nok sniger sig et billede ind af ham ind i mellem.
En tur til hingstekåringen blev det også til. En dag i dejlig stemning med mange smukke hingste.
 
Roskilde Dyrskue er overstået for i år. Vejret var fantastisk og vi havde nogle travle men skønne dage. Men meget mere om det senere.
 
Denne weekend skal vi en tur til Bregentved børnedyrskue. Anna og Line skal være med i et indslag i deres hesteshow, som viser vores skønne shetlandsponyer i brug. Spændende at prøve, for der har vi faktisk aldrig været før.
Lige om lidt er der også Gørlev Dyrskuet. I år har vi tilmeldt både en shetlandshoppe og en New Forest pony, så det bliver også en spændende dag.
 
Hjemmesiden får en opdatering snarest.
 
hingste
 
 
Marts
 
Efter sne og masser af kulde, så kom der pludselig et par dag med det skønneste forårsvejr. Det benyttede vi til at få taget nye billeder af nogle af ponyerne.
 
Logan
Riccalton DK's Logan, 2 år
 
Dialekt 1
Nældevads Dialekt, 3 år
 
Dialekt 2
Dialekt i trav.
 
Soya
Nældevads Soya, 2 år
 
 
Alma
Nældevads Alma, 2 år
 
Januar
 Annagaard Boris flytter til Møn. Boris har fundet sin nye ejer og skal igen være kørepony hos en skøn familie. Han kommer til at bo sammen med andre shetlandsponyer, så der også er nogen at lege med.
Vi har glæden af Boris lidt endnu, da han først flytter i slutningen af april, lidt afhængigt af vejret, da der skal laves lidt ny fold til ham og de andre ponyer.
 
Jeg glæder mig til at følge ham i hans nye hjem og håber meget at se Boris og familien til nogle af vores arrangementer i foreningen.
 
Boris
Boris april 2012
 
Boris 2
Boris har fundet god anvendelse for resterne af juletræet.
Det er en super kløpind til maven
 
Januar
 
Så er er et nyt år i gang. Sne og frost har taget over og vi har rigtig vinter. Ponyerne nyder det, da der ingen mudder er på foldene. Så det er kun os 2-benede der syntes det er lidt hårdt at sørge for at holde vand-baljerne fri for is.
 
vinter
Logan 2 år og Dialekt 3 år
De nyder hinandens selskab og kan lege flere timer hver dag
 
Nældevad Shetlandsponyer v/Lene Skov  | leneogkaj@dlgmail.dk